Agentia MARDAF intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de terenuri, apartamente, case, vile, spatii comerciale.

        Asigura consultanta gratuita pentru intocmirea si pregatirea actelor necesare tranzactiilor, calitatea, siguranta si confidentialitatea serviciilor.

       Agentia MARDAF isi intampina clientii cu o oferta completa de servicii in domeniul imobiliar.

      Ca principala activitate oferim si preluam spre vanzare, cumparare, inchiriere urmatoarele tipuri de imobile: Sedii de firma, case, vile, apartamente, terenuri agricole,  terenuri pentru constructii. 

       Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare, de contracte de inchiriere, de documentatia pentru obtinerea de credite. Prin intermediul specialistilor nostri cu bogata experienta in domeniu, oferim consiliere in alegerea imobilului, efectuam dezmembrari, evaluari, precum si activitati de topografie.

       Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii imobiliare de un inalt nivel calitativ.

         De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii in afaceri.

          Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea tranzactiilor imobiliare.

        In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam atat la sediului nostru.

        Oferta noastra de servicii este imbogatita de parteneriate privilegiate cu mai multe banci, societati de asigurari, constructii si amenajari, incercand sa va oferim solutii pentru orice problema din domeniul imobiliar.

PROFIL SCURT:

Intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri apartamente. Asigura consultanta gratuita pentru intocmirea si pregatirea actelor necesare tranzactiilor, calitatea, siguranta si confidentialitatea serviciilor. Agentia MARDAF isi intampina clientii cu o oferta completa de servicii in domeniul imobiliar.

Ca principala activitate oferim si preluam spre vanzare, cumparare, inchiriere urmatoarele tipuri de imobile: Spatii comerciale de productie si depozitare, sedii de firma, case, vile, apartamente, terenuri agricole, ferme agricole, terenuri pentru constructii. Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare, de contracte de inchiriere, de documentatia pentru obtinerea de credite.

Prin intermediul specialistilor nostri cu bogata experienta in domeniu, oferim consiliere in alegerea imobilului, efectuam dezmembrari, evaluari, precum si activitati de topografie.

DESCRIERE:

Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii imobiliare de un inalt nivel calitativ. De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii in afaceri. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea tranzactiilor imobiliare.

In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam sa ne sunati, sa ne trimiteti mail cat si la sediului nostru. Oferta noastra de servicii este imbogatita de parteneriate privilegiate cu mai multe banci, societati de asigurari, constructii si amenajari, incercand sa va oferim solutii pentru orice problema din domeniul imobiliar.

Echipa noastra este formata din oameni de incredere, profesionisti cu experienta si va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna investitie.